ayu's FotoPage

By: ayu kamalia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Jun-2008 12:54 Email | Share | | Bookmark
7 June 2008 ~ Engagement Day



Saturday, 14-Jun-2008 12:42 Email | Share | | Bookmark
Engagement day.. 7 June 2008

history.. 7 june 2008
wit my frenz..sek16
wit my sedara mara
View all 30 photos...
Lamanya aku tak update fotopages aku ni..maklum ar artis bz..hehehe..wak lu..nak stori sikit..hari ni genap aku berusia seminggu menjadi tunangan orang..erm...i can't believe it..tapi mungkin ini lah yang dikatakan jodoh..kuharapkan ianya akan berpanjangan ke akhir hayat aku..huhuhu...

Thanks a lot pada kengkawan yang datang membantu --> nisa, hajar, fan n salmah..serta adik aku ..shida...Thanks juga pada sedara mara yang datang membantu..maaflah kalau ada terlebih dan terkurang ...hehehe..
Special thanks for my frenz yang sudi datang memeriahkan majlis aku --> dak2 sekolah rendah aku (mastura, shamil, jaarengah n shida serta si dayah)...dak2 webchannel --> fan n salmah..eeee geramnya ong ngan jaclyn tak datang..hehehe..juga kepada mastura sekeluarga yang sudi datang..hehee..

Nak cite pe lagi ek..hari tu,,,aku menjadi orang yang paling ayu skali..hahahha.sengall je aku rasa.. malu siot..adoi..rasa cam ape ntah..hehehe..
K la..tak mau cite banyak..pesanan kepada kengkawan aku yg lain...aku kawin nanti jangan lupe datang tau..tak datang aku ngajuk..hahhaha... miss u a lot ....


Tuesday, 27-May-2008 04:31 Email | Share | | Bookmark
Masum 2008 di UM

ngan mama n lin..
kawan ku yg sengal :)
dak handball..menang bergaya lagi
View all 12 photos...
ape aku nak cer ni..lama gile beb tak mengaktifkan diri dlm bidang fotopages nie..hhehe..akhirnya..i'm come back..wahh..aku cite the latest stori yng best la..aku baru je abis Masum kat Um ari tue..cam besa ar men sukan kegemaran aku..handball..tapi sedih ar ni Masum terakhir aku dan secara tidak langsung..aku telah menggantung kasut..tak leh main lagi..uawwaaawawa..

Tp tu ar..Masum ni yg plg best aku rasakan..ngan kengkwan yg sporting gile..then sori ek kalau ada terlepas kata..maklum ar mulut aku ni celupar sikit..tapi sikit pun aku tak simpan dlm hati..kalau yg terasa tu nak simpan dlm hati..it's ok je..tapi maafkan la beta yang serba kekurangan ini..aisey..

Kepada kengkwn handball kali ni..sedih sgt tinggalkan korang..exspecially kat Openg n Nisa..sedey ek..tak dapat jumpe lagi cam dolu2...kepada easy, lin n moon sedihnya baru je nak mesra ek..anyway, sori sgt kalau ada wat terkecik hati..kepada player baru, maaf juga dipinta kalau kak ayu ada kasar bahasa..memang ada kan..sori sgt..jgn amik hati..teruskan men ek..

Kepada gejek n wan Bp..awatla hangpa baru nak close ngan aku..gatai tul ar..aku tau ar aku pakai wira je..tak setaraf ngan korang..wira pun mak aku punya..uawwwaaa.. keep in touch la ek.. sayang..sayang..sayang..kepada sape lagi..erm..epoi..aisey..ni boleh bikin gosip ni..hehehehe.. thanks ek sate..gurau je tau...kepada yang tak disebutkan nama tu...gud luck ek n hepi slalu..

Ingatlah kenangan bersama2 time training..kena ketuk ketampi..time makan..time bergosip..time dok praktis menari..time kat UM tue..time dok bergambar..huhuhu..so sweet..miss u all..never forget that moment..daa...


Saturday, 27-Oct-2007 14:36 Email | Share | | Bookmark
jamuan hari raya UTHM 2007

ngan kengkawan...
so sweet...
klik2..
View all 6 photos...
jamuan hari raya telah diadakan pada 26.10.2007 iaitu bersamaan ngan ari khamis...aku ngan dak umah g induk..byk sangat makanan...betul..betul..betul..ada sate, nasi kerabu, nasi lemak, buah2an, lemang dan banyak lagi..hehhehhehe..tapi dapat makan sate sikit je..huhuhu....



Wednesday, 12-Sep-2007 08:28 Email | Share | | Bookmark
futsal game at UTM skudai...zon selatan

masuk paper kosmo beb...
hepi ending...
no 3 beb...
View all 11 photos...
best gak la main kat sini..lagipun 3 team UTHM layak ke grand final kat UM KL...kitaorang menang gak beb..no 3..not bad..dak lelaki JOhan lak tue...jeles tul..rm3000 dlm tangan..fight 4 ur rite...



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net